iPad Reparatie Rotterdam

Bij iReparatieservice bent u op het juiste adres om uw iPad te laten repareren. Één van de meest voorkomende iPad reparaties is het vervangen van het beeldscherm. Is het glas van uw iPad gebarsten? Wij repareren het glas van uw iPad. Het kapotte scherm wordt vervangen door een nieuw, origineel scherm. U kunt direct een afspraak maken. Wij werken met originele iPad schermen. Op de uitgevoerde reparaties aan uw iPad en andere toestellen heeft u drie maanden garantie. Wij staan garant voor de geleverde kwaliteit.

Het scherm van uw iPad is te vervangen. Het is natuurlijk niet fijn om een iPad te hebben met een onleesbaar scherm. Wij vervangen uw kapotte iPad scherm deskundig en zeer snel voor een nieuw iPad scherm. Hier kunt u er weer optimaal mee vooruit. Wij bieden tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

 

Hoe snel is de reparatie klaar?

In de meeste gevallen is de iPad in een dagdeel gerepareerd.

Kan ik snel terecht?
Hangt af van de drukte. Vaak is dezelfde dag of in ieder geval de volgende dag geen probleem. Neem voor de zekerheid contact met ons op. 010 – 737 04 08 – 06 51 84 43 46
Hoe kan ik betalen?
De betaalmogelijkheden zijn contant en pin.
Kan ik langs komen zonder afspraak?
Helaas is dit niet mogelijk. Wij willen u snel kunnen helpen en plannen uw reparatie dus van tevoren in.
Kan ik gratis parkeren?
Bij ons in de straat is het gratis parkeren!
Ik heb waterschade! Wat nu?
Neem zo snel mogelijk contact met ons op! probeer de iPad niet snel te laten drogen. Niet föhnen of op de kachel. Hoe sneller we de iPad hebben hoe beter!
Heb ik garantie op de reparatie?
Uiteraard krijgt u bij ons garantie. De factuur die u mee krijgt is ook direct het garantie bewijs. U heeft 3 maanden garantie.
Gebruiken jullie originele onderdelen?
Wij gebruiken uitsluitend originele onderdelen.
Dekt mijn verzekering de reparatie?
Bij steeds meer maatschappijen vallen deze reparaties onder de inboedel verzekering. Bel uw maatschappij daarom altijd even op. Vaak heeft de verzekering eerst een offerte nodig. Deze kunt u direct bij ons aanvragen. U krijgt het geld dan van de verzekering uitgekeerd.

Waarom iReparatieservice.nl?

Ervaring: reparatie door erkende specialisten.
Bereikbaar: makkelijk te bereiken met auto of openbaar vervoer.
Garantie: 3 maanden garantie op reparaties en vervangen onderdelen.
Prijs: gunstige tarieven voor alle iPhone reparaties.
Snelheid: klaar terwijl u wacht!
Uitsluitend originele onderdelen

 

Snelle service – klaar terwijl u wacht!

Wij hechten veel waarde aan onze service en klanttevredenheid. Uw iPhone wordt in de meeste gevallen direct gerepareerd, waarbij u onder het genot van een kopje koffie en een krant in onze wachtruimte kunt plaatsnemen. Wij proberen de reparatie doorgaans binnen een 30 minuten klaar te hebben.

Kenmerken reparatiedienst

– iReparatieservice maakt gebruik van originele onderdelen
– Particuliere en zakelijke reparatie oplossingen op maat
– Staffelkortingen mogelijk voor bedrijfsoplossingen (grote aantallen reparaties)

Wij zijn gevestigd in Rotterdam. iPad Reparatie Rotterdam

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of gebruik het chatscherm onder in beeld. U kunt bij ons in Rotterdam gratis parkeren. Is er geen plek in de straat kunt u bij ons voor de deur parkeren.

Neem contact met ons op

Uw iPhone reparatie wordt bij iReparatieservice door monteurs met jarenlange ervaring binnen 30 minuten uitgevoerd tegen een scherpe prijs. Breng uw iPhone voor reparatie langs in Rotterdam uitsluitend op afspraak, of stuur deze aan ons op. Wilt u een afspraak maken of wenst u meer informatie of advies? Bel dan naar 010-7370408, mail naar info@ireparatieservice.nl of maak gebruik van het contactformulier op onze website.

 

Meer informatie over: iPhone 5S reparatieiPhone 5C reparatieiPhone 5 reparatieiPhone 4S reparatieiPhone 4 reparatieiPhone 5S scherm kapotiPhone 5C scherm kapotiPhone 5 scherm kapotiPhone 4S scherm kapotiPhone 4 scherm kapotalgemeen iPhone nieuws iPhone Reparatie Rotterdam iPhone scherm vervangen Rotterdam